16 October 2012

On Your Mark..Get Set..Go!!!

Assalamu^alaykum

Hai hai!

Baaaaaru belajar menjahit dalam sebulan lebih. Memang baru sangat-sangat. Excited semacam hari-hari dok tengok blog orang menjahit. Last2 tergatal jari buat la blog sendiri. Pergh! Theme blog ni pun ada ura-ura menjahit.. Ada butang, ada mesin jahit, kain selambak.. fuh gunting pun ada! Sakaaan!

Blog ni tak de impian apa pun. Kira sekadar nak catat memori belajar menjahit, dari tak tau hapa, takut tengok mesin sampai la boleh jahit serba sikit nak pakai sendiri.  Satu lagi, bahasa rojak je blog ni. Tak de nak bahasa Malaysia sentap-sentap, tak de nak dari A - Z bahasa London. Kira asal tertaip, redha je lah. Mungkin terkeluar sepapan dua bahasa Cina, bahasa Arab, bahasa diksyenori sendiri. Yang penting hakak sendiri paham :-).

Uhuk uhuk..larat ke? (kredit: aficionada.org/ google)

Jangan lupa doakan hakak dan keluarga dilindungiNYA selalu.

Cheerio!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...